BioRePeelCl3 biostimuláció revitalizáció 35% TCA peeling

Az alap kezelés ára: 25.000 Ft
(Az alap kezelés tartalma: 2ml BioRePeelCl3 + 2ml BioReHydra + 1ml BioReLift)

Kombinált kezelések
BioRePeelCl3 + Tűs Mezoterápia: 35.000Ft
(2ml BioRePeelCl3 + 3ml mezo ampulla)
BioRePeelCl3 + BeautifEye: 50.000 Ft
(2ml BioRePeelCl3 + 1ml NCTF®135)
BioRePeelCl3 + GENX Growth Factors: 50.000 Ft
(2ml BioRePeelCl3 + 3ml GENX)
BioRePeelCl3 + Biomatrix Crystal Gel: 50.000 Ft
(2ml BioRePeelCl3 + 2ml Crystal Gel)
BioRePeelCl3 + Biomatrix Topaz: 50.000 Ft
(2ml BioRePeelCl3 + 1ml Topaz)

FIATALODÁS INJEKCIÓ NÉLKÜL

A BIOREPEELCL3 NEM CSAK EGYSZERŰ KÖZÉPRÉTEGI HÁMLASZTÁS! INNOVATÍV, KÉTFÁZISÚ, SZABADALMAZTATOTT ORVOSI ESZKÖZ, BIOSTIMULÁLÓ, REVITALIZÁLÓ ÉS HÁMLASZTÓ HATÁSSAL. TECHNOLÓGIA, AMELY VALÓDI ÁTTÖRÉST JELENT, MELYNEK JELENLEG NINCS KONKURENCIÁJA!

AJÁNLOTT ESZTÉTIKAI OTTHON ÁPOLÓ KOZMETIKUMOK SKIN BOOSTER ÉS MEZOTERÁPIÁS KEZELÉSEK UTÁN

A következő orvos-kozmetikai termékek bármelyikével fokozható és fenntartható a kezelések eredményessége és hatékonysága. Mivel a hagyományos drogériai kozmetikumokkal ellentétben, nem csak stimuláló, jelző biomolekulákat tartalmaznak, hanem az egészséges bőrsejtek serkentéséhez szükséges energiát és a kollagén előállításához szükséges “tápanyagot, üzemanyagot” is, kis molekula méretben, magas koncentrációban.

EKSEPTION Ice Cream Repair – Gazdag reparáló krém bio-placentával és retinollal
EKSEPTION Caviar Repair – Gazdag reparáló krém kaviárral és retinollal
FUSION Meso Lift Cream – Térhálós hialuronsav + 5 féle növekedési faktor
THESERA Growth Recovery Cream – Helyreállító védőkrém
THESERA Melting Thread Eye & Neck Cream – Bőrbe olvadó szálas szemkörnyékápoló
JALUPRO Revitalizing Anti Age Face Cream – 3% L-aminosavas bőrminőség javító krém
JALUPRO Revitalizing Eye Contour and Facial Serum – 4% L-aminosavas szemkörnyék fiatalító krém

BioReHydra Serum – Orvosi biostimuláló revitalizáló hidratáló szérum
BioReLift Cream – Orvosi biostimuláló revitalizáló lifting anti-age krém
HYDROPEPTIDE NIMNI CREAM Dr. Nimni szabadalmaztatott kollagén booster krémje

REJUVI Bio-Firming Gel Bőrfeszesítő gél
REJUVI Renewal Gel Sejtmegújító öregedésgátló szérum

FITO.C mezoterápiás szérumok

https://palatinuskozmetikawebshop.hu/hu/102-biorepeelcl3

TULAJDONSÁGOK

A BioRePeelCl3 egy 35%-os triklór-ecetsavat tartalmazó, közepesen erős hámlasztás, ami a bőr 3. mélységének felel meg. A bőr reagál a két fázisú peelingre, aktiválja a kollagén szintézist, a bőr újra modellezését és regenerálódását. Nyáron is igénybevehető, megfelelő fényvédelem mellett.

A kétfázisú komplex egyedi összetétele biztosítja a hatóanyagok behatolását a kozmetikában eddig elérhetetlennek számító retikuláris dermiszbe vagy a papilláris irhába. Tű nélküli revitalizáló, depigmentáló hatással. Csökkenti a mélyebbre nyúló foltokat és hegeket. Stimulálja a bőr mélyszöveti tartó-, kollagén- és elasztin termelését, lifting hatása van, csökkenti a ráncokat és fiatalítja a bőrt. Hidratál, stimulálja a fibroblasztokat és újramodellezi a dermiszt.

A BioRePeelCl3 hámlasztás biostimulációs, revitalizáló és hidratáló maximális hatása kb. 3 hét után teljesedik ki. A BioRePeelCl3 nem egy közönséges peeling. Nagy előnye van az előző generációs triklórecetsavas TCA vagy más orvosi fokozatú hámlasztókkal szemben, mivel nem lépnek fel negatív mellékhatások és egyúttal a bőr hidratálódik, biorevitalizálódik, regenerálódik és relaxálódik, egy kezelés alatt.

A BioRePeelCl3 összetétele nagyon egyedi. Ilyen multifunkciós és eredeti összetétellel más peelingek nem rendelkeznek. A kétfázisú gélt a lipofil és a hidrofil összetétele teszi egyedivé a világon. A magas, 35%-os triklórecetsav koncentrátum tartalma ellenére sem alakul ki drasztikusabb hámlás vagy égő érzés, vagy fagyás. A páciensnek nincs diszkomfort érzete, nem kell napokig bezárkóznia.

A peroxid, az oxidáció és az ammóniamamentes BioRePeelCl3 az aktív összetevők segítségével hatásosan harcol az UV sugárzás okozta következményekkel, tág pórusokkal, ráncokkal, pigmentációval és az akné megnyilvánulásaival. A speciális kollagén booster, az antioxidánsok és a lifting hatású aktív összetevők harcolnak az öregedés és a megereszkedett bőr ellen. 

A hidrofil fázis innovatív TCA, AHA, BHA, PHA, AMINOSAV keveréket tartalmaz. Ezzel biztosítja a mély bőr stimulációt és a revitalizáló hatást, mindezt utólagosan a várt peeling- és mély-, középrétegi stimulációs hatás mellett. 

A lipofil fázis védi az aktív összetevőket az oxidációtól és egyúttal támogatja a bőr hidratációját. Támogatja a növekedési faktorok termelődését a bőrben, a kollagénszintézist, a mimikai izmok relaxációját, ezáltal hat a ráncok ellen. Növeli a keramidok szintézisét, aktiválja a keranocitákat és a fibroblasztok aktivitását.

A kétfázisú BioRePeelCl3 alkalmas a fiatalabb, aknés, gyulladásos, friss heges és ráncos bőr kezelésére is. Antibakteriosztatikus hatásokkal rendelkezik, pórusösszehúzó, csökkenti a faggyútermelődést, kedvezőtlen környezetet teremt a baktériumok szaporodásának és csökkenti az akné kialakaulását. Nyáron is alkalmazható, SPF50 faktoros fényvédő mellett nem képződnek pigmentfoltok. Anti-ageing fanatikusok fokozhatják a BioRePeelCl3 hatását. Kombinálható egyéb professzionális kezelésekkel is.

MIT KELL TUDNI A TCA TRIKLÓRECETSAV HÁMLASZTÁSRÓL?

A TCA savas hámlasztás egy orvosi fokozatú közép rétegi hámlasztás, amely egy rendkívül költséges, de annál hatékonyabb bőrmegújító orvosi beavatkozás. A TCA sav az egyetlen tű nélküli, kémiai beavatkozás, amely bizonyítottan lejut és ott hatással van a mélyszöveti kollagén állomány stimulálására. A korábbi generációs TCA hámlasztás kellemetlen mellékhatásai a fagyás (a bőr kifehéredése) és a kontrollálatlan mélységbe való behatolás volt. 

De a modern kozmetológia és a biotechnológia fejlődésének köszönhetően, mára ezeket a negatív hatásokat kiküszöbölték és még kozmetikusok számára is biztonságossá tették az alkalmazásukat. A triklórecetsav vitathatatlan mélyrétegi stimulációs hatását meghagyták, a negatív mellékhatásokat, pedig biostimulációs és revitalizációs hatóanyag komplex-el egészítették ki, ami páratlan bőrminőség javulást idéz elő 3-4 alkalmas kúrában alkalmazva.

A TCA vagyis a triklórecetsavas hámlasztástól a finomvonalak, vagy akár a mélyebb ráncok, elasztikus lerakódások és foltos pigmentáció tünetei is javulásnak indulnak, a papilláris dermisz és az alatti stimulációs behatolás révén.

A TCA gyorsan behatol a bőrbe. A terápiás hatások 35%-os koncentrációban dominálnak. A triklórecetsav behatolása a bazális rétegbe javítja az epidermiszt és kiegyenlíti a felületes hiperpigmentációt. Mikor a TCA sav áthatol a papilláris dermiszen és eléri a felső papilláris irhát, ekkor kezdi meg a mélyebb szöveti stimulációt, a tartószerkezeti kollagén hálózat serkentését, amitől már várható a textúra javulása, lifting hatás, fokozott feszesség, a finom és a mélyebb ráncok csökkenése, valamint a mélyebb pigmentációs problémák és hegek korrekciója.

A BIOREPEELCl3 megújítja és fiatalítja a bőrt, mindezt injekció használata nélkül! Azok számára alkalmas, akik valamilyen módon tartanak az injekciós revitalizációs eszközöktől. Ez a fájdalommentes eljárás nagy előnyt jelenthet az alacsonyabb fájdalom küszöbbel rendelkező kliensek számára.

 • A kezelés gyors (15-30 perc) – úgynevezett ,,ebédszünetben történő,, arckezelés. 
 • A kezelés nem igényel rehabilitációs időt.
 • Kitűnően kombinálható tűs és gépi kezelésekkel egyaránt.

A BIOREPEELCl3 KÉT FÁZISA

A BioRePeelCl3 egy innovatív, kétfázisú orvosi hatékonyságú biostimuláló, revitalizáló és hámlasztó hatású technológia, melyben az aktív hatóanyagok innovatív keveréke szabadalommal védett, éppen ezért konkurencia mentes termékről és eljárásról beszélhetünk.

A közvetlen és közvetett biostimuláció közötti szinergia felszíni és mély szöveti fiatalítást biztosít, világosító és antioxidáns hatással, az apró ráncok relaxációjával és az új kollagéntermeléssel. A kétfázisos technológia által a bőr puhább és selymesebb lesz.

LIPOFIL FÁZIS

 • Meggátolja a triklór-ecetsav oxidációját és stabilizálja a készítményt.
 • Növeli a termék hatását.
 • Csökkenti a transz-epidermális vízvesztést.
 • Regenerálja és karbantartja a bőr hidrolipid rétegét.
 • Növeli a bőr hidratáltságát a közvetlen és közvetett mechanizmusokon keresztül.

HIDROFIL FÁZIS

 • Stimulálja a fibroblasztok aktivitását és aktiválja a poliferatív és bioszintetikus folyamatokat.
 • Növeli a sejtcserét és a mélyszöveti kollagén-, elasztin- és hialuronsav termelést.
 • Eltávolítja a külső stratum corneum sejteket, ezáltal serkentik a hatóanyagok felszívódását.
 • Neutralizálja a szabadgyököket.
 • Részt vesz az akné elleni harcban, eltávolítja a fehér és fekete foltokat az arcon és összehúzza a pórusokat.

A BIOREPPELCL3 KEZELÉS ELŐNYEI

 • Peeling, biorevitalizáció, relaxáció és hidratálás egyben!
 • Nyáron is használható!
 • Nem okoz hiperpigmentációt!
 • A kétfázisú megoldásnak köszönhetően a készítmény védve van a hideg, és a meleg negatív hatásoktól és az oxidáció ellen!
 • Nem okoz vízveszteséget, mivel hidratálja a bőrt!
 • Nem csíp, nem okoz kellemetlen érzéseket és nem szárít!
 • Nem okoz drasztikus hámlást a 35%-os TCA tartalom ellenére sem!
 • A készítmény a nyitott flakonban 40 napig megőrzi minőségét!

A tradicionális TCA-t és hidroxisavakat tartalmazó készítményekkel történő kezeléseket összehasonlítva, a BioRePeelCl3 a közvetlen biostimulációs hatás mellett hatékony közvetett, aminosavak, vitaminok és GABA által kiváltott biostimulációs hatással is rendelkezik.

ELŐTTE-UTÁNA KÉPEK a Palatinus Kozmetika kezeléseinek eredményeiből!

A teljes galéria eléréséhez kattints a képre!

HATÁS MECHANIZMUS

Amint a TCA sav érintkezésbe kerül a bőrrel, aktiválja a legkülső szaruréteg fehérjéinek denaturációs folyamatát, és aktiválja az SSRS-t (Skin Stress Response System), válaszul a triklórecetsav okozta stresszre. Az SSRS egy biokémiai kaszkádon keresztül olyan szöveti növekedési faktorok termeléséhez vezet, mint például:

 • PDGF: A vérlemezkékből származó növekedési faktor, serkentő hatással van a fibroblasztok proliferációjára és a szövetek regenerációjára;
 • ALFA ÉS BÉTA 1 TGF: A fibroblasztok és keratinociták által termelt alfa-TGF sejtproliferációt és differenciálódást idéz elő. A TGF BETA 1 egy peptid, amely részt vesz a szövetek regenerációjában és a sejtdifferenciálódásban.
 • VEGF: A vaszkuláris endotél növekedési faktora, javítja az új erek és kapillárisok képződését, és segíti a dermis oxigénellátását. A többi savval szinergiában lévő TCA hámlasztó és keratolitikus hatással is rendelkezik.

LAKTOBIONSAV: Ez a termék egy glükonsav molekulából, egy polihidroxisavból áll, amely szénhidráthoz, galaktózhoz kapcsolódik. Ez egy hatékony epidermális öregedésgátló molekula, és serkenti a dermális mátrix polimer szintézisét és a dermális szintézist. Kiváló hidratáló tulajdonságokkal rendelkezik. Csökkenti a bőr metalloproteinázok (MMP) termelődését, védi a bőrt a krono- és fényöregedéstől. A galaktóz egy endogén szénhidrát, amelyet a fibroblasztok glikozaminoglikánok és kollagén szintézisére használnak.

SZALICILSAV: Ez egy béta-hidroxisav és erős keratolitikum, amely szelektíven vágja le a corneocyták keratin aminosavláncát. A többi dermális fehérjére nincs hatással, így ezt a hatóanyagot az alatta lévő sejtek jól tolerálják, keratinmentes. Bakteriosztatikus és lazító hatású, megszabadítja a kitágult pórusokat a faggyútartalomtól, kedvezőtlen környezetet teremtve a baktériumok szaporodásához és ezáltal csökkenti az aknés elváltozások kialakulásának lehetőségét.

BORKŐSAV: Dikarbonsav és erős antioxidáns molekula, mely világosító és hámlasztó tulajdonságairól híres. Keratolitikus hatásra alkalmazzák, csökkenti a corneocita adéziót. Hatékony a száraz, rugalmatlan bőr, akné és mitesszerek kezelésére.

CITROMSAV: Ez egy trikarbonsav, kelátképző tulajdonságokkal rendelkezik a kétértékű ionokra, a citromsavnak antioxidáns, regeneráló és összehúzó hatása is van a kitágult pórusokra.

A keratolitikus hatást nagy hatékonysággal hajtja végre a szalicil, a borkő és a citromsav, amelyek molekuláris szerkezetüknek köszönhetően szelektíven megbontják a corneocyták közötti kapcsolódási pontként funkcionáló aminosavláncot. Nincsenek hatással más dermális fehérjékre, így a hámlasztó hatás csak a szaruhártya sejtjeit érinti. Ez elősegíti az aktív hatóanyagoknak a mélyrétegi bőrbehatolást.

AMINOSAVAK

 • Glicin: A glicin a kollagénben a legnagyobb mennyiségben előforduló aminosav (35%). Hidratáló, antioxidáns és regeneráló tulajdonságokkal rendelkezik.
 • Prolin: Bázikus aminosav a kollagén szintézisében és támogatásában. Rugalmasító tulajdonságokkal rendelkezik, ezért rugalmatlan és idős bőrre kötelező.
 • Hidroxiprolin: A hidroxiprolin széles körben jelen van a kollagénben. Fokozza és támogatja a ceramidok szintézisét, aktiválja a keratinociták proliferációját és a fibroblasztok kollagéntermelését.
 • Arginin: Az arginin egy bázikus aminosav, amely hidratáló és trofikus funkciókkal rendelkezik a bőr számára. Részt vesz a véráramlás szabályozási folyamataiban. Segít szabályozni az olyan biokémiai folyamatokat, mint a fehérje és makromolekula szintézis, mint a kollagén, elasztin és keratin. Rugalmatlan bőrre javasolt. A triklór-ecetsav biokémiai modulátora és az NO-termelés alapvető szubsztrátja. Elősegíti az angiogenezist, a bőr riepitelizációját és a szöveti növekedési faktorok termelését.

VITAMINOK

 • C-vitamin: A kollagénszintézisben nélkülözhetetlen kofaktor. Ez a sejtek fő antioxidáns molekulája. Megvéd a ROS (reaktív oxigén fajok) ellen, és regenerál más antioxidáns molekulákat.
 • B2-vitamin: A riboflavin, más néven B2-vitamin, egy hidrofil vitamin, szükséges a normál bőrtropizmushoz. FAD és FMN prekurzora, így nagyszámú metabolikus reakcióban vesz részt, mint más vitaminok aktiválásában. Segít eltávolítani a bőr oxidatív stresszéből adódó szabadgyököket, és felgyorsíthatja a sejtek növekedését és regenerálódását. A Riboflavin hiány a bőr funkcionális elváltozását okozza, finomszemcsés és zsíros bőrrel.

LIFTING

 • GABA: A gamma-amino-vajsav nem esszenciális aminosav, és a fő gátló neurotranszmitter az emlősök központi idegrendszerében. Elősegíti a kollagén szintézist a bőr metalloproteinázok (MMP), a bőr fehérjebontó enzimeinek gátlásának köszönhetően. A GABA ránctalanító hatása és a bőrszövet feszülése, az idegek ellazulásának és ennek következtében a ráncosodásért felelős izmok ellazításának köszönhető. Az eredmény egy hatékony ránctalanító hatás.

Orvos-esztétikai hegkezelés: BioRePeelCl3 + mikrotűs mezoterápia

Kezelés ára:BioRePeelCl3 + mikrotűzés: 30.000 FtBioRePeelCl3 + mikrotűzés + ampulla: 45.000 Ft A felszíni savakkal ellentétben, a triklórecetsavról már klinikailag bizonyított, hogy szinte a leghatékonyabb kezelés a hegekre, legyen az egy mélyrenyúló vagy egy felszíni atrófiás heg.…

Hírdetés

Tovább a részletekhez

Fillmed® M-HA®10 hialuronsavas revitalizáció

Mi az M-HA®10? A FILLMED® magas szabadkötésű orvosi hialuronsav tartalommal rendelkező, erős vízmegkötő és hidratáló hatású anyag, amelyet a finomabb ráncok feltöltésére, a bőr felszínén lévő ráncok elsimítására, a bőr megereszkedésének és további ráncosodásának megelőzésére és a…

Tovább a részletekhez

PPR Drakula kezelés biomimetikus alternatívája

Kezelés ára: 25.000 Ft (3 ml) MINDENEKELŐTT TISZTÁZNI KELL, HOGY A DERMAHEAL® PTX PLATINUM HSR SKIN BOOSTER KEZELÉS NEM HIALURONSAVAS RÁNCFELTÖLTÉS, NEM AJAKTÖLTÉS, HANEM EGY SZÖVETSTIMULÁTOR, BŐRMINŐSÉG JAVÍTÓ, BIOREVITALIZÁLÓ ELJÁRÁS! FÁJDALOMMAL JÁR A KEZELÉS? A kezelés egyáltalán…

Tovább a részletekhez

Bemutatkozik az NCTF 135

A kezelés ára: 45.000 FtFelhasznált anyagok: 1 ml NCTF®135HA szemkörnyékre2 ml NCTF®135HA arckezelésre (homlok, két orca területére) Palatinus Kozmetika Bejelentkezés: 30/4955255 Kecskemét, Akadémia krt. 32. A Fillmed ikonikus terméke az NCTF, amely a cég alapítójának, Dr. Michel…

Tovább a részletekhez