Tűs frakcionált mezoterápia BIOMATRIX Crystal Gel – A bőr biomatrixációja

KEZELÉSI ÁRAK:
40% Probio Peel + Crystal Gel: 25.000 Ft
40% Probio Peel + Crystal Gel + 5% Retinol: 35.000 Ft
Ajánlott kezelések száma: 4-6 alkalom

A Frakcionált tűs mezoterápia, minimál invazív eljárás, mely során apró tűszúrásokat ejtünk az arcon, ami egyáltalán nem okoz extrém fájdalom érzetet a páciensnek. Az újgenerációs, élezett mikrotűk kontrollált mélységig hatolnak be a bőrbe, így a revitalizáló oldat pont oda jut, ahova kell. (Szemkörnyéken 0,25-0,5 mm, míg az arc többi részén 0,6-1,5 mm mélységig.)

INNOVATÍV ESZTÉTIKAI KEZELÉS – ÁTFOGÓ ANTI-AGE HATÁSSAL

Ez egy innovatív kumulatív kozmetikai és esztétikai kezelés, amely a Biomatrix Siberia kutatócég újonnan kifejlesztett szabadalmainak köszönhetően kiemelkedő biorevitalizáló hatással rendelkező mezoterápia. A bőr biomatrixációja kiemelt biorevitalizációs hatással, áttörést jelent a kozmetológiában. Gyors rehabilitáció a kezelést követő 2 órán belül. Szabadalmaztatott fájdalommentes kezelés. A steril Crystal Gel egy biológiailag aktív szabadalmaztatott komplex, amelyet kifejezetten az életkorral összefüggő változások korrekciójára és a sejtszintű öregedés megelőzésére, a biológiai bőrfiatalítás beindítására terveztek.

Mi az a Biomatrix?

A biomatrixolás a bőr biomatrixszal való telítettsége. A biomatrix közös modern elnevezése a bőr jóbarátainak: kollagén és elasztin, peptidek, hialuronsav és más, a szövetek szerkezetéért és a bőr mélyebb rétegének, a dermisz állapotáért felelős elemeknek.

ELŐNYÖK:

 • A hialuronsav +282 %-kal meghosszabbított hatása.
 • Lenyűgöző eredmény az ügyfél bőrminőségének javulásában.
 • Gyors rehabilitáció a skin booster kezelés után – mindössze 15 perc, maximum 2 óra.
 • Fájdalommentes kezelés a szabadalmaztatott magas koncentrációjú speciális formulának köszönhetően.
 • Univerzális kezelés, amely a szemkörnyéki területre is alkalmas.
 • Kiváló eredmény a páciens bőrminőségének javításában néhány órán belül.
 • Svédasztalos tápanyagbomba a bőrnek, mely tartalmazza mindazt, ami nélkülözhetetlen a biológiai bőrfiatalításhoz.
 • A legrövidebb rehabilitációs időszak – kevesebb mint 2 óra – biomatrix-kezelés – akár az “ebédszünet” alatt.

KINEK AJÁNLOTT?

 • Mindenkinek, akinek az életkorral összefüggő bőrelváltozásai már megjelentek: csökkent tónus, turgor, rugalmatlanság, ráncok megjelenése. 
 • Szürke, fakó bőr, hiperpigmentáció.
 • A bőr kiszáradása.
 • Megereszkedett bőr, rugalmasság elvesztése.
 • A foto és a krónikus öregedés jeleinek megelőzése és leküzdése
 • Akné vagy pattanásos tünetek.

HATÁSA:

 • A 69 szuper biotechnológiai összetevőt tartalmazó Biomatrix Crystal Gel javítja a bőrminőséget.
 • Ideális az arc bármely területén, beleértve a szemkörnyéki területet (egészen a szemzugig), a nyakat, a dekoltázst, a kezeket is, az időskori elváltozások korrigálására. Hatékony az öregedés minden morfotípusára.
 • Pótolja a hialuronsav hiányát a szövetekben, megszünteti a bőr kiszáradását.
 • Fokozza a tropoelasztin és elasztin endogén szintézisét a fibroblasztok szaporodásának serkentésével.
 • Aktiválja a fókuszkontaktusokhoz és a kollagénszintézishez kapcsolódó géneket, különösen indukálja az I. típusú kollagén szintézisét (+ 47%)‚ IV, VI és XIV.
 • Aktiválja a szöveti anyagcsere folyamatait (növeli a sejtlégzést, az iontranszportot, a fehérjeszintézist, serkenti az ATP képződését).
 • Aktiválja a DNS-javítást és beindítja az önkorrekció és az exogén tényezők által okozott DNS-hibák kiküszöbölésének mechanizmusait.
 • A genom integritásának testőre.
 • Csökkenti az UV-indukálta DNS-károsodás mértékét.
 • Kiváló eredményeket biztosít a pattanásos, pattanás utáni és heges bőrön.
 • Az eljárás kényelmes, fájdalommentes és biztonságos a páciens számára.
 • Azonnali eredmény (közvetlenül az eljárás után) – a bőr bársonyos, hidratált lesz, állapota javul.
 • Megjelenik a “Glow – ragyogás” hatás.
 • Hosszan tartó tartós eredmény még jóval az eljárások befejezése után is – a finom ráncok száma csökken.
 • A mélyebb ráncok mélysége csökken, a bőr sűrűbb, feszessége és rugalmassága nő, az aknés foltok csökkennek.
 • Orvos esztétikai kezelésekkel kombinálva, a nagy traumát okozó beavatkozások (lézeres hámlasztás, közepes hámlasztás, szemhéjplasztika stb.) utáni rehabilitációs időszak lerövidül.

MŰKÖDÉSE

HIALURONSAV (7 mg/ml) (125-250 kDa)

Az alacsony molekulatömegű hialuronát alkalmazása során különböző típusú sejtek, köztük őssejtek vándorlása történik, aktiválódnak a sejtdifferenciálódási folyamatok, a fibroblasztok proliferációja, a kollagén, elasztin és hialuronsav szintézise, aktiválódik az új erek növekedése. Revitalizáció következik be, a bőrsejtek immunfunkciója aktiválódik, és az extracelluláris mátrix összetevői minőségileg helyreállnak. 
A hialuronsav forrása: Egy mesterséges, az emberre nem patogén streptococcus törzs bakteriális fermentációjával nyerik. Biztonságos, nem specifikus típusra lett megalkotva. Biokompatibilis, nem immunogén. Nem állati eredetű. Biológiailag lebomló alkotóelem. Minőségi hialuronsav. Teljes mértékben megfelel az Európai Gyógyszerészet követelményeinek. A hialuronsav molekula lánchossza lehetővé teszi a mezo-készítmény Gel Biomatrix használatát minden páciensnél, mindenki számára előnyös, az új erek szintézisének növekedése és a bőr immunitásának normalizálása.

NOVHYAL® 3% (30 mg/ml)

(Víz, Glicerin, Acetil-glükozamin – Dinatrium-foszfát), (N-acetyl-glukosamin-6P) A NovHyal® egy Új koncepció a bőr metabolizmusának reaktiválására. A NovHyal® a hialuronsav természetes szerkezeti összetevője. Ez az összetevő a hialuronsav és a proteoglikánok szintézisének specifikus szubsztrátja. Bizonyítottan jelentősen növeli a hialuronsav tartalmát az intercelluláris mátrixban. A NovHyal® gátolja az extracelluláris mátrix alkotóelemeit pusztító enzimeket, beleértve a kollagenázt, a hialuronidázt, az elasztázt, a foszfolipáz A2-t, valamint csökkenti a lizoszomális enzimek és a szuperoxid gyökök aktivitását. Független, klinikai eredmények bizonyítják, hogy a NovHyal® elnyomja a mátrix metalloproteinázainak aktiválódását az ultraibolya sugárzással érintett humán fibroblasztokban, ezáltal befolyásolja a kollagén átalakulási folyamatait és megakadályozza annak ultraibolya sugárzás általi pusztulását.
A NovHyal® 48 óra alatt +282%-al növelte a hialuronsav szintéézist a bőrben, és 120%-al több fibroblaszt indukálódott a bőr regenerációjáért és fiatalításáért.

BIOMIMETIKUS PEPTIDEK

A peptidek kulcsfontosságú összetevők a bőr gyulladásának csökkentésében, felfrissítésében, minőségének javításában, turgorának növelésében. A peptidek biokémiai folyamatokat indítanak be a bőrben. Ezek “jelzőmolekulák”, egyik vagy másik folyamat kiváltói. A Biomatrix szintetizálta a legfontosabb peptideket, és csak a legszükségesebb kombinációkat alkalmazza, hogy csökkentse a páciensek allergiakockázatát, ugyanakkor megőrizze jelentős terápiás hatásukat.

Tetrapeptid-2: Fenntartja a kollagén- és elasztinképződés természetes elemeit, peptid a bőr lazaságának és megereszkedésének korrekciójára.

Hexapeptid-37: hidratálás belülről a bőr fiatalos megjelenése érdekében.

Matrixil: pótolja a hialuronsav, elasztin és kollagén hiányt.

Peptid relisztáz: peptid az érett bőr rugalmasságának javítására.

Acetiltetrapeptid-5: kifejezetten a szemkörnyékre kifejlesztve.

Hexapeptid-51: Befolyásolja az öregedés epigenetikáját. DNS-javító mechanizmus is. A genom integritásának őre a DNS-molekula védelme és javítása érdekében.

A legtöbb mezokészítmény csak jelző biomolekulákat, különféle peptideket tartalmaz, amelyek a fibroblasztokat aktívabbá teszik. Ilyen körülmények között a bőrsejtek gyakran felemésztik utolsó anyag- és energiatartalékaikat, ami kimerülésükhöz és gyors elhalásukhoz vezet. (Ez az orthomolekuláris kozmetológia alapelve is.) Energia nélkül a bőr csak gyenge bőrsejteket fog termelni, tápanyag nélkül pedig nem tudja legyártani az új kollagént. A Biomatrix olyan vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazó készítményt fejlesztett ki, amely lehetővé teszi: A fibroblasztok ellátását a szükséges energiával, hogy “táplálják” azt a további aktív tevékenységekhez. Biztosítja a fibroblasztok számára a szükséges “munkaeszközt”, a szintézishez szükséges szubsztrátot, a fokozottabb eredmény elérése érdekében.

Aminosavak

L-alanin, L-arginin-monohidroklorid, L-aszparaginsav, L-cisztein-hidroklorid, L-cisztin, L-Glutaminsav, L-Glutamin, L-Hisztidin-monohidroklorid, Hidroxi-L-Prolin, Glicin, L-Izoleucin, L-Leucin, L-Lizin monohidroklorid, L-Metionin, L-fenilalanin, L-prolin, L-szerin, L-treonin, L-triptofán, L-tirozin, L-Valin

K199®: Optimális környezet létrehozása a bőr fibroblasztjai számára. Akár +282%-kal is növeli a hialuronsavszintézist.

Glutathion: Erős antioxidáns hatóanyag. Képes megvédeni a sejtjeinket a káros külső környezeti ártalmak okozta oxidációtól. Anti-aging hatása mellett ragyogóbbá is teszi a bőrt.

Ásványi elemek

Nátrium-klorid, Kálium klorid, Kalcium-klorid-hexahidrát, Magnézium-szulfát-heptahidrát, Nátrium-foszfáttal diszubsztituált dodekahidrát, Kálium-foszfát monoszubsztituált, Vas-nitrát-nonahidrát, D-glükóz, Nátrium-acetát, Szódabikarbóna

Koenzimek: Adenozin-trifoszfát nátriumsó, Koleszterin

Vitaminok

Aszkorbinsav (C-vitamin), D-biotin (B8-vitamin), Kalciferol (D-vitamin), Kolin-klorid (B4-vitamin), Folsav (B9-vitamin), Menadion (K-vitamin), Mioinozitol (I-vitamin), Nikotinsav-amid (B5-vitamin), Nikotinsav (B3-vitamin), Para-aminobenzoesav (B10-vitamin), Kalcium-pantotenát (B5-vitamin), Piridoxál-hidroklorid (B6-vitamin), Piridoxin-hidroklorid (B6-vitamin), A vitamin, Riboflavin (B2-vitamin), DL-alfa-tokoferol-foszfát (E-vitamin), Tiamin-hidroklorid (B1-vitamin)

A nukleinsavak összetevői: Adenin-szulfát, Dezoxiribóz, Guanin-hidroklorid, Hypoxanthin, Ribóz, Timin, Uracil, Xantin, Adenilsav

AJÁNLOTT ESZTÉTIKAI OTTHON ÁPOLÓ KOZMETIKUMOK SKIN BOOSTER ÉS MEZOTERÁPIÁS KEZELÉSEK UTÁN

A következő orvos-kozmetikai termékek bármelyikével fokozható és fenntartható a kezelések eredményessége és hatékonysága. Mivel a hagyományos drogériai kozmetikumokkal ellentétben, nem csak stimuláló, jelző biomolekulákat tartalmaznak, hanem az egészséges bőrsejtek serkentéséhez szükséges energiát és a kollagén előállításához szükséges “tápanyagot, üzemanyagot” is, kis molekula méretben, magas koncentrációban.

EKSEPTION Ice Cream Repair – Gazdag reparáló krém bio-placentával és retinollal
EKSEPTION Caviar Repair – Gazdag reparáló krém kaviárral és retinollal
FUSION Meso Lift Cream – Térhálós hialuronsav + 5 féle növekedési faktor
THESERA Growth Recovery Cream – Helyreállító védőkrém
THESERA Melting Thread Eye & Neck Cream – Bőrbe olvadó szálas szemkörnyékápoló
JALUPRO Revitalizing Anti Age Face Cream – 3% L-aminosavas bőrminőség javító krém
JALUPRO Revitalizing Eye Contour and Facial Serum – 4% L-aminosavas szemkörnyék fiatalító krém

BioReHydra Serum – Orvosi biostimuláló revitalizáló hidratáló szérum
BioReLift Cream – Orvosi biostimuláló revitalizáló lifting anti-age krém
HYDROPEPTIDE NIMNI CREAM Dr. Nimni szabadalmaztatott kollagén booster krémje

REJUVI Bio-Firming Gel Bőrfeszesítő gél
REJUVI Renewal Gel Sejtmegújító öregedésgátló szérum

FITO.C mezoterápiás szérumok

ELŐTTE-UTÁNA KÉPEK a Palatinus Kozmetika kezeléseinek eredményeiből!

A teljes galéria eléréséhez kattints a képre!