DERMALINE PDRN AGE RECOVERY polinukleotid skin booster terápia

DERMALINE: PDRN AGE RECOVERY terápia: 39.900 Ft/alkalom
DERMALINE PDRN: Home Program: 89.900 Ft (2 havi adag)

A polinukleotidok (PDRN) igazi szenzációvá váltak a modern kozmetológia világában, bár egyedülálló tulajdonságaik már régóta ismertek. A polinukleotidok pontosan azok a „téglák”, amelyek belülről helyreállítják és újra felépítik a bőr szerkezetét, bizonyítottan beindítják a szövetek regenerálódását, fokozva a kollagéntermelést. A polidezoxiribonukleotidok (PDRN-ek) természetes eredetű, kis molekulatömegű lazac spermából kivonat DNS-molekulák, amelyek serkentik a sejtmigrációt és -növekedést, az extracelluláris mátrix (ECM) fehérjetermelését és csökkentik a gyulladást. Az immunmoduláló hatással rendelkező PDRN polinukleotidok serkentik a regenerációs és javítási folyamatokat, fokozzák az elasztin, a kollagén és a nem kollagén molekulák szintézisét. Elősegíti az optimális hidratálást, valamint az UVA és UVB elleni védelmet. Ami a bőr állapotának általános javulásához, látható fiatalításhoz és lifting hatásához vezet.

Napjainkra teljesen új és egyedi technológiák jelentek meg, amelyek az öregedés összes tényezőjének leküzdésére hivatottak, az egyik ilyen professzionális orvos-esztétikai gyártó a Dermaline márka, amely a BIO ANTIAGING PDRN LINE vonalat képviseli. Egy új, forradalminak számító non-invazív koncepció az esztétikai, anti-aging bőrápoló szegmensben, amely nem csak egy bőröregedést felgyorsító tényezőt iktat ki, hanem egyszerre többet is lassít, így érve el példátlan és hosszútávú biorevitalizáló hatást. A három hónapon keresztül, kúraszerűen alkalmazott “PDRN AGE RECOVERY” kabin kezelés és az ajánlott utóápoló szett “HOME PROGRAM” együttes hatékonysága vetekszik az esztétikai skin booster kezelésekkel.

HOGYAN MŰKÖDIK A PDRN AGE RECOVERY KEZELÉS?

Az esztétikai klinikákon injekcióval fecskendezik be a 2-2,5% koncentrációjú PDRN oldatot a bőr különböző mélységébe. Több kutatás is igazolta, hogy a krémbe ágyazott <50-1500 kDa molekula méretű PDRN képes elérni a cél sejteket és kifejteni hatását ugyanúgy, mint az injekciós eljárások. (Forrás) Korábban, a helyileg alkalmazott készítmények alacsony PDRN koncentrációja miatt maradt alul pár százalékos értékkel az injekciós eljárások eredményességétől. A DERMALINE forradalmi formulázási és stabilizálási eljárásának köszönhetően ez a probléma már a múlté!

A professzionális esztétikai DERMALINE ADVANCED DERMATOLOGY: PDRN AGE RECOVERY terápiával lehetőség nyílik teljesen invazív módszerrel, injekció nélkül bejuttatni akár 1,8-2% PDRN formulát. A professzionális otthoni programnak köszönhetően, az 1%-os koncentrációjú szuper PDRN SOLUTION SALMON AMPOULE szérum és a többi PDRN tartalmú készítmény napi használatával, akár 1-1,4%-os PDRN koncentrációval táplálhatjuk fel napi szinten a fiatalodni vágyó bőrünket. A skin booster biológiai bőrfiatalítás ezen formája ezidáig teljesen elképzelhetetlennek bizonyult, ilyen koncentrációban még a mezoterápiás koktélok sem tartalmaztak PDRN-t.

DERMALINE ADVANCED DERMATOLOGY: PDRN AGE RECOVERY

Egy tudományosan bizonyított bőrbiostimulációs terápia, amely olyan polinukleotidokat (klinikailag tisztított lazac spermát) tartalmaz, amelyek serkentik a bőr újjáépítését, az I-es típusú kollagén és elasztin termelésének serkentésével, ami a bőr megvastagodását és liftingjét eredményezi. A sejtszintű hármas hatás egyértelmű és hosszan tartó fiatalító hatást kölcsönöz arcának. A kezelés második mechanizmusa az antioxidáns hatás, amely felvértezi a bőrt, ellenállóvá téve a bőrt öregítő káros szabadgyökökkel szemben. A harmadik hatásmechanizmus, a víz polinukleotidok általi megkötése, amely biztosítja a bőr hosszan tartó ozmotikus hidratálását, feszessé és hidratálttá téve a felhámot.

KINEK AJÁNLOTT A PDRN AGE RECOVERY BŐRFIATALÍTÓ TERÁPIA?

… 30 éves kor felett
… ha a bőröd rugalmassága csökken és vitalitástalan
… ha a bőröd lazaságának rohamos csökkenése figyelhető meg
… ha a bőröd folyamatos szolárium és túlzásba vitt napozás következtében rohamosan leöregedett és fénykárosodást szenvedett
… ha szüksége van bőröd kötőszövetének regenerációjára
… ha bőröd kóros szárazsággal küzd
… A kezelés kortól és bőrtípustól függetlenül elvégezhető.

MIK AZ ELJÁRÁS ELLENJAVALLATAI?

• Terhesség
• Autoimmun betegség
• Rák

A POLINUKLEOTIDOK HATÁSA A BŐRRE

 • A bőr öregedést előidéző és felgyorsító tényezőkre együttesen hat.
 • Serkenti a rekonstrukciós folyamatokat.
 • Felgyorsítja a bőr újbóli epithelializációjának folyamatát.
 • Lehetővé teszi a granulációs szövet gyors és egyenletes képződését a sérült vagy legyengült bőrterületen.
 • Növeli a sejtek metabolikus aktivitását.
 • Serkenti az angiogenezist
 • Fokozza a hialuronsav hidratáló hatását.
 • Hatékony gátat hoz létre a szabad gyökök ellen (véd a metabolitok, xenobiotikumok, hőmérsékletváltozások stb. okozta károsodások ellen)
 • Védelmet nyújt az UVB sugárzás ellen

A PDRN AGE RECOVERY ARCKEZELÉS ELŐNYEI

◄ A bőr öregedést befolyásoló-, kiváltó- és felgyorsító tényezők mindegyikére hatással van, blokkolja vagy lassítja azokat.
◄ Hosszútávú hatása a kezelést követő 7. naptól már látható és egyértelműen észrevehető.
◄ A mono hatóanyagot tartalmazó 2-2,5% koncentrációjú klinikai PDRN injekcióktól eltérően, a non invazív DERMALINE PDRN AGE RECOVERY terápia, a közel 1,8-2% koncentrációjú tiszta PDRN mellett a bőrt feltöltjük még:

 • 3 féle hialuronsavval (különböző szerkezetben és molekula méretben),
 • a bőr megújulásához, megfiatalításához nélkülözhetetlen energia molekulával, adenosinnal
 • aminosav komplexxel, a bőrépítéshez szükséges szubsztrátokkal és antioxidánsokkal
 • gyulladásgátló gota kula vegyületekkel
 • 7 féle kötőszövet regeneráló peptiddel, növekedési faktorokkal, amelyek nem csak stimulálják a már meglévő és alvó bőrsejteket hialuronsav, kollagén és elasztin termelésre, hanem újjabb bőrsejtek létrehozását is serkentik, ezáltal a későbbiekben még több bőrsejtet tudunk majd kollagén termelésre ösztönözni.
 • bőrbarrier erősítő hatékony összetevőkkel és a keleti gyógyászatból ismert gyógynövény kivonatokkal

◄ A három alkalmas terápia és az otthoni utóápoló szett kúrakezelése bevezeti a bőrt a biostimulációs folyamatba, melynek köszönhetően az elkezd regenerálódni, tömöttebbé, feszesebbé válik, az antioxidáns és hidratáló hatása pedig egyértelmű megfiatalodást eredményez.
◄ A biológiai bőrfiatalítás beindításának következtében a bőr ragyogóvá válik, és az oxidatív stressz tünetei kezdenek elmúlni. Emellett a bőr tónusa javul, a finom ráncok pedig sekélyebbek lesznek. A hatás egyértelmű lesz, de természetes – pontosan az, amire mindenki vágyik!

DERMALINE: PDRN HOME PROGRAM

Az otthonápoló polinukleotid program úgy épül fel, hogy a három alkalmas szalon kezeléssel bejuttatott extrém magas dózisú PDRN beépülését, otthon a vendég professzionális készítményekkel támogatja, folytatja, kiegészíti és fokozza hatását.

HOME PROGRAM TARTALMA:
PDRN SOLUTION ACTIVING TONER 200ml (PDRN: 1.000ppm)
PDRN SOLUTION ACTIVING EMULSION 200ml (PDRN: 1.000ppm)
PDRN SOLUTION SALMON AMPOULE 35ml (PDRN: 10.000ppm)
HOME PROGRAM ÁRA: 89.900 Ft

A DERMALINE – HOME PROGRAM csomag megrendelhető emailben: palatinuskozmetika@gmail.com, illetve telefonon: 30/4955-255.

PDRN SOLUTION ACTIVING TONER (1.000ppm) 200ml
A TONER speciális készítmény, speciális alkalmazásra: előkészíti a bőrt az optimális hatóanyagbevitelre, a maximális hatékonyság érdekében. Szabályozza a megfelelő bőr pH-t, előhidratálja a hámot és elősegíti a penetrációt. Már a kezelés elején biztosítja a kezelés hatásmechanizmusának érvényesülését. PDRN és növekedési faktor tartalmú, rendkívül gazdag készítmény.

Fő hatóanyagok: PDRN (1.000ppm), EGF, IGF 1, FGF, TGFB, hialuronsav, trehalose, panthenol, biosaccharide gum-1, madecassoside, asiaticoside, beta-glucan, niacinamide, ceramide np, glutathion, keleti gyógynövény komplex, provence-i rózsa virág-, csokoládészőlő-, aloe vera-, mungóbab-, tőrös kardbab-, szójabab-, kudzubab-, lencse-, szentjánoskenyérfa-, alangfű-, hamis százszorszép-, nyírfa kivonat, lactobacillus ferment lysate, adenosine, arginine

Alkalmazása: A letisztítást követően vigye fel egyenletesen a nyak-, dekoltázs- és az arc – szemkörnyék területére. Nem szükséges vattakorong alkalmazása, egyből, kézzel felvihető.

PDRN SOLUTION SALMON AMPOULE (10.000ppm) 35ml
Rendszeres, kúraszerű alkalmazásával erőteljes regeneráció, revitalizáció, látványos bőr-, illetve arcfiatalító skin booster program valósítható meg. Speciális molekulaszerkezetű hialuronsav tartalma biztosítja a bőr mélyebb rétegeinek hatékony elérését. Ránctalanító, feszesítő, szövet tömörítő hatású szérum. A polinukleotid alapú szérumok használata a bőr állapotának általános javulásához vezet, hosszútávú használata eltüntetheti az apró ráncokat és megakadályozhatja az újak kialakulását, javítja a bőr rugalmasságát, ami kifejezett lifting hatást eredményez, erősíti az érfalat csökkenti a rosacea megnyilvánulását, elősegíti a pórusok szűkülését, felgyorsítja a bőr hámképződését, ami a gyógyszer alkalmazására utal az invazív beavatkozások utáni gyógyulási időszakban.

Fő hatóanyagok: PDRN 1% (10.000ppm), niacinamide, 3 féle hialuronsav, panthenol, betaine, centella asiatica, asiaticoside, pillangófa-, vörös alga-, kínai bazsalikom-, orvosi kálmos-, japán keserűfű-, bajkáli csucsóka-, zöld tea-, édesgyökér-, gyíkfű-, rozmaring-, kamilla-, stabilizált c-vitamin, hólyagmoszat, adenosine, jázmin olaj, ceramide np

Alkalmazása: A letisztított és a PDRN SOLUTION ACTIVING TONER-rel előkészített bőrfelületre vigye fel az applikátor segítségével a szükséges mennyiséget. Újjai segítségével oszlassa el a nyak- dekoltázs és az arc – szemkörnyék területén. Kúraszerűen heti háromszor javasolt az alkalmazása. Különösen ajánlott különböző esztétikai eljárásokat követően.

PDRN SOLUTION ACTIVING EMULSION (1.000ppm) 200ml
Lágy textúrájú, mégis hosszantartó és széleskörű védelmet nyújtó krémgél, mely kiegyensúlyozza a bőr lipid- és vízháztartását, barrier funkcióit.

Fő hatóanyagok: PDRN (1.000ppm), EGF, IGF-1, FGD, TGFB, hialuronsav, szkvalán, trehalose, bio saccharide gum-1, betaine, ceramide np, Madecassoside, Asiaticoside, kaviár, niacinamide, d-panthenol, allantoin, olívaolaj, homoktövis víz, damaszkuszi rózsavíz, élesztő kivonat, aloe vera-, alangfű-, hamis százszorszép kivonat, adenosine

Alkalmazása: Az otthoni bőrápoló rutin záró befejező lépéseként vigyen fel 3-5 pumpányit a kezelt területekre és az ujjbegyek lágy ütögető mozdulataivval egyenletesen oszlassa el.

Polydeoxyribonucleotide (PDRN)

A PDRN-t az orvostudomány már régóta gyógyszerként tartja számon, kiváló gyulladás moduláló képessége miatt. A PDRN-t általában a lazacpisztrángok (Oncorhynchus mykiss) ivarmirigyeiből vonják ki, a sterilizált és klinikailag megtisztított lazac sperma kiváló minőségű DNS-t biztosít immunológiai mellékhatások nélkül. Kémiai szerkezete miatt a vegyület szabadon kering a plazmában, a szövetekben vérellátásuk szerint oszlik el, és nem specifikus plazmához vagy a membránhoz kötött DNS-nukleázok lebontják, így aktív oligo- és mononukleotidjai elérhetővé teszik biológiai aktivitásukat.

A PDRN által kiváltott szöveti regeneráció kétféle hatásmechanizmusa
A PDRN két lehetséges útvonalon hat. Az előbbit mentőútnak nevezik, és a sejtek nukleotidokkal való ellátásán alapul, amelyeket újra felhasználhatnak új nukleinsavak szintetizálására. Ez utóbbihoz membránhoz kötött adenozinreceptorokra (A2AR) van szükség, és a szöveti homeosztázis számos aspektusát szabályozza. A2AR, adenozin A2A receptor; PDRN, polidezoxiribonukleotid.

Ezen túlmenően a PDRN-eredetű nukleotidok egy „mentési útvonalon” keresztül is működhetnek, amely egy hatékony energiatakarékos metabolikus útvonal a nukleinsavszintézishez. A PDRN-ből származó bázisok és nukleotidok, miután beépültek a sérült vagy hipoxiás sejtek DNS-ébe, elősegítik a DNS képződését és újraaktiválják a sejtproliferációt és -növekedést.

Az angiogenezis és a vaszkulogenezis a szövetek helyreállításának kulcsfontosságú folyamatai, mivel az erek tápanyagokkal és oxigénnel látják el a sérült szövetekben lévő sejteket.

A PDRN tehát egyaránt hathat az adenozinreceptorokra, de elősegítheti a sejtproliferációt is azáltal, hogy új „építőköveket” biztosít a sejtek számára a mentési útvonalon keresztül, és éppen ennek a kettős hatásnak köszönhető, hogy a PDRN alkalmazása előnyösebb lehet az egyszerű A2AR agonistáknál. Így ez a bizonyíték meggyőzte a kutatókat, hogy a PDRN terápiás megoldásként funkcionálhat a gyulladás szabályozására az A2AR stimuláción keresztül.
Forrás: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7585621/
Forrás: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5894545/

Hírdetés